Moja Obsada
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: Jakub
- Nazwisko: Stasiuk
Moja Obsada
Siemka. Mam pytanie. Mianowicie mam akwarium 160l. Pływa w nim 5 skalrów , 10 molinezji, sumik karłowaty,2 zbrojniki niebieskie, samica bojownika i rak. Czy według was jest to dobra obsada czy coś powinienem zmienić? Dodam że molinezje bardzo czesto sie rozmnazaja. Jeszcze jedno chciałem miec roślinki ale za każdym razem jak kupowałem jakies po 2-3 tygodniach obumierały albo przestawały rosnąć czym moze byc to zwiazane? Dopiero zaczynam swoją historie z akwarystyka wiec sorki gdyby było cos nie tak.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Monika
Re: Moja Obsada
Jeśli chodzi o rośliny to musisz podać coś więcej na temat zbiornika. Jakie masz podłoże, jakie światło. Załóż temat w odpowiednim dziale dla roślin.
Na temat ryb się niestety nie wypowiem, choć obsada nie w moim guście Wątpliwości miałabym co do sumika karłowatego, aczkolwiek nie miałam nigdy styczności.
Na temat ryb się niestety nie wypowiem, choć obsada nie w moim guście Wątpliwości miałabym co do sumika karłowatego, aczkolwiek nie miałam nigdy styczności.
- Adrian Anioł
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 72
- Imię: Adrian
- Nazwisko: Anioł
Re: Odp: Moja Obsada
Skalar min. 240l -120x40x50
Obsada nie pasuje parametrami.
Obsada nie pasuje parametrami.
- pinochett102
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 67
- Imię: Dominik
Re: Moja Obsada
Takie małe pomieszanie z poplątaniem, a jeśli chodzi o sumika karłowatego to jeśli jeszcze nie wycią ci ryb to to zrobi. Menda żarłoczna i wszystkożerna od larw ochotki po ryby.
"Częsta kontrola podstawą zaufania".