Wiem, jak wyglądają. Tylko miniatury mają dziwne kolory, po kliknięciu jest ok. Ale mimo wszystko wolę kliknąć w coś, czego mam ogólny zarys, niż w coś, gdzie mam tylko link w postaci tekstu.cmepro pisze:Widziałaś jak wyglądają zdjęcia wklejone tu na serwer i co się dzieje z nimi jak je powiększasz i zmniejszasz? Ja takich zdjęć nawet nie otwieram. Ale każdy robi jak mu wygodniej.
Mi jest wygodniej właśnie w ten sposób, ponieważ w większości przypadków na innych serwerach muszę specjalnie JavaScript odblokować -- tutaj mniej machania myszką i klikania :> A już najbardziej mnie drażni, jak z linka tekstowego przechodzę do miniatury i muszę jeszcze kliknąć ponownie, żeby całe zdjęcie zobaczyć. Tak, jestem informatykiem i jestem leniwa XD
Oj, akurat nie miałam Ciebie i Twoich ewentualnych błędów na myśli. To było raczej tak ogólnie. Wybacz.SuperCool pisze:skillya, zapewne chodzi o te pierwsze ... tematy
Sprawdzanie pisowni w Firefoksie można wyłączyć, można ustawić inny język itede itepe. Poza tym przeglądarka mniej rzeczy wyłapie i prawda jest taka, że mało osób na to zwraca uwagę. Poza tym dodatkowa korekta jeszcze nikomu nie zaszkodziła [; A swoją drogą jak chce się napisać długi tekst, to przyjemniej się pracuje, gdy jest więcej miejsca do dyspozycji i można pisać np. swoją ulubioną czcionką.cmepro pisze:Wystarczy przeglądarka MF i masz słownik w niej... Oboje z takiej korzystacie.