Moderator: ModTeam
Chyba z byka spadłeś :przestraszony: Taka obsada do 30l to owiele za dużo.Xiao Lohan pisze:jedna ławica max 8 szt neon innesa lub czerwony lub zwinnik blehera albo z 15 szt. b. maculata lub b. brigittae a do tego kilka krewetek.
a wg mnie dadzą radę[ Dodano: 2008-11-10, 12:13 ]
Xiao Lohan napisał/a:
jedna ławica max 8 szt neon innesa lub czerwony lub zwinnik blehera albo z 15 szt. b. maculata lub b. brigittae a do tego kilka krewetek.
Chyba z byka spadłeś :przestraszony: Taka obsada do 30l to owiele za dużo.
Tak jak napisałem powyżej takie obsady mogą byc.
nie można trzymać samych samców... po jakimś czasie zdechną. to tak jakbyś ty cale życie mieszkał z 2 facetami... chyba nie muszę pisać co by sie działo ;)Damian_7 pisze:-3 samce gupików(2 obsada)
Od kiedy to bojownika trzyma sie w parach :przestraszony:kamil_egon pisze:bojownik 1+1
Odwiedzilem kilka forow akwarystycznych i tam doswiadczeni akwarysci tak pisali.black1diamond pisze:nie można trzymać samych samców... po jakimś czasie zdechną.
Czy to jest jedna i ta sama obsada, a moze dwie oddzielne? Ale i tak obydwie sa zle :/kogucio2008 pisze:Co do rybek to: 2 samce gupików i 2 samice, 5-7 neonków i oczywiście glonojad lub kirysek
Glonojady to ryby które potrzebują minimalnie zbiornika 60l (a nawet więcej) na jednego osobnika. Jest to ryba duża i terytorialna.kogucio2008 pisze:Glonojadów 5 szt.??? Chyba Ci się mój drogi chłopcze coś pomyliło :rotfl: :hyhy: :rotfl: . Wcześniej przez calutki rok miałem jednego glonojada i kiryska i jakoś nic im się nie działo tylko wręcz byłem z nich zadowolony!!!
Pozdrawiam!!!