OSTRZEŻENIE
Moderator: ModTeam
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
OSTRZEŻENIE
Zostały zgłoszone poważne naruszenia regulaminu i przyznaję szczerze że ostatnio moderatorzy zbyt mocno odpuścili, ale to już koniec.
Od poniedziałku zacznie się bezwzględna walka z zaśmiecaniem tematów, spamem, zakładaniem setek tematów przez jednego użytkownika, z obrażaniem innych oraz z łamiącymi regulamin.
Radzę do poniedziałku dokładnie zapoznać się z regulaminem i się do niego stosować. Od poniedziałku dokładnie sprawdzam podpisy. 5 linijek i żadnych tekstów typu " pomogłem to daj punkt "
Nawet jeśli liczba aktywnych użytkowników spadnie w wyniku otrzymanych banów, jesteśmy gotowi do takich działań. Poziom forum jest ważniejszy od licznika zarejestrowanych użytkowników.
Radzę poważnie to potraktować. Pozdrawiam wszystkich.
Od poniedziałku zacznie się bezwzględna walka z zaśmiecaniem tematów, spamem, zakładaniem setek tematów przez jednego użytkownika, z obrażaniem innych oraz z łamiącymi regulamin.
Radzę do poniedziałku dokładnie zapoznać się z regulaminem i się do niego stosować. Od poniedziałku dokładnie sprawdzam podpisy. 5 linijek i żadnych tekstów typu " pomogłem to daj punkt "
Nawet jeśli liczba aktywnych użytkowników spadnie w wyniku otrzymanych banów, jesteśmy gotowi do takich działań. Poziom forum jest ważniejszy od licznika zarejestrowanych użytkowników.
Radzę poważnie to potraktować. Pozdrawiam wszystkich.
- matmax426
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 82
- Imię: mat
- Nazwisko: mam :)
- Kontakt:
Re: OSTRZEŻENIE
Tak jest Czarny Lordzie! ;)
będę się starał nie robić byków i ogólnie istnieć na forum zgodnie z zasadami szeroko pojętej ortografii
dzięki kbtor
będę się starał nie robić byków i ogólnie istnieć na forum zgodnie z zasadami szeroko pojętej ortografii
dzięki kbtor
Ostatnio zmieniony 2008-12-20, 11:58 przez matmax426, łącznie zmieniany 2 razy.
- marcin88
- Akwarysta
- Imię: Marcin
- Kontakt:
chciałbym to pochwalić bo już klika razy zgłaszałem moderatorem kto ma za dużo linijek a co do pomogów to też kwestia względna bo regulamin mówi o bezpodstawnym proszeniu o punkty pomógł
edit:matmax ubiegłeś mnie
edit:matmax ubiegłeś mnie
"Attero Dominatus Denique Interimo"
E a ja bym prosił o amnestię z podpisem bo się nie mieszczę w 5 linijkach ;/ może zrobić tam, żby był margines błędu +/- 1 linijka ok?
- RAMZES
- Przyjaciel forum
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Tofifi, nie ma żadnych wyjątków od regulaminu
kbtor, zgadzam się z Tobą jak uporam się z egzaminami to poświecę więcej czau na forum
kbtor, zgadzam się z Tobą jak uporam się z egzaminami to poświecę więcej czau na forum
- marthinez
- Obłąkany forumowicz
- Pojemność akwarium: 270
- Imię: Marcin
kbtor, dzięki.
Moje modlitwy zostały wysłuchane.
Bardzo chciał bym żeby to forum słynęło z jakości użytkowników/postów, a nie jak większość tego typu for z ilości.
Jeszcze jedna prośba do Ciebie Krzysiek.
Może trochę nie miło to zabrzmi, ale weź się w końcu do roboty chłopie, bo ostrzegałeś już wiele razy, a za każdym razem wychodziła d..a. :hyhy:
Żywię głęboką nadzieje, że tym razem będzie inaczej.
Co do punktów "pomógł" to ja jestem za zniesieniem tego całkowicie.
Stwarza to niepotrzebne problemy i budzi rywalizację.
Nikt nie będzie podpisywał się prośbami o punkt, nie będzie łamał tym samym regulaminu.
Na większości szanujących się forach nie ma tego typu nagradzania i wszyscy są happy.
Moim zdaniem nagrodą za całokształt działalności na forum, pomoc innym itp. są rangi.
Jest to o tyle sprawiedliwe, że to ludzie (władza forum) wybierają, kto na dana rangę zasłużył, a nie robi tego system kierując się np. dużą ilością postów.
Pozdrawiam.
Moje modlitwy zostały wysłuchane.
Bardzo chciał bym żeby to forum słynęło z jakości użytkowników/postów, a nie jak większość tego typu for z ilości.
Jeszcze jedna prośba do Ciebie Krzysiek.
Może trochę nie miło to zabrzmi, ale weź się w końcu do roboty chłopie, bo ostrzegałeś już wiele razy, a za każdym razem wychodziła d..a. :hyhy:
Żywię głęboką nadzieje, że tym razem będzie inaczej.
Co do punktów "pomógł" to ja jestem za zniesieniem tego całkowicie.
Stwarza to niepotrzebne problemy i budzi rywalizację.
Nikt nie będzie podpisywał się prośbami o punkt, nie będzie łamał tym samym regulaminu.
Na większości szanujących się forach nie ma tego typu nagradzania i wszyscy są happy.
Moim zdaniem nagrodą za całokształt działalności na forum, pomoc innym itp. są rangi.
Jest to o tyle sprawiedliwe, że to ludzie (władza forum) wybierają, kto na dana rangę zasłużył, a nie robi tego system kierując się np. dużą ilością postów.
Pozdrawiam.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 300
- Imię: Maciek
- Nazwisko: Kaznowski
- Kontakt:
popieram ten pomysłRAMZES pisze: Moim zdaniem nagrodą za całokształt działalności na forum, pomoc innym itp. są rangi.
Pozdrawiam.
ps. przepraszam za to że ja łamałem regulamin
edit. czy mogę mieć napisane kliknij POMÓGŁ pod moim nickiem :/
Ostatnio zmieniony 2008-12-20, 14:35 przez Matthew, łącznie zmieniany 1 raz.
- RAMZES
- Przyjaciel forum
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
proponuje do każdego ostrzeżenia dołączyć skrina żeby sytuacja była jasna i bez dyskusyjna
[ Dodano: 2008-12-20, 13:29 ]
w przypadku podpisów łatwo je zmienici po sprawie a skrina nikt nie przerobi już ;p
[ Dodano: 2008-12-20, 13:29 ]
w przypadku podpisów łatwo je zmienici po sprawie a skrina nikt nie przerobi już ;p
-
- Stały bywalec
- Imię: Ewelina
- Kontakt:
To akurat prawda moim zdaniem,bo większość i tak rozdaje punkty pomógł za byle co....chociaż z drugiej strony każdy po dłuższym czy krótszym pobycie orientuje się już który z użytkowników ma jaką wiedzę.Ja niestety na to właśnie zwracałam uwagę na samym początku-jako osoba po raz pierwszy spotykająca się wogóle z forami liczyłam się z opinią osób,które miały dużo "pomógł"(dopiero po czasie zaczęłam sprawdzać za co te punkty)i w końcu przestałam się tym kierować :zdegustowany:marthinez pisze:Co do punktów "pomógł" to ja jestem za zniesieniem tego całkowicie.
Stwarza to niepotrzebne problemy i budzi rywalizację